Tuotteet

Tuotteet

OTA-TUOTEPERHE

Kirja kuin kirja – teemme ne kaikki: kovat ja pehmeät, langalla, liimalla tai wirellä. Kirjanvalmistus sujuu meiltä sukkelaan, sillä osaamisemme juuret ovat syvällä kirjojen maailmassa.

Kysy lisää. Neuvomme, autamme ja opastamme kirjan tien aina painopaperin valinnasta lukijalle asti.

OTAbind

OTAbind-kestoliimasidosta käytetään yleisesti pokkareissa, oppikirjoissa, käsiohjelmissa ja tuoteluetteloissa. OTAbind-kirja avautuu helposti ja pitkäaikaisessakaan käytössä kirjan selkä ei murru, vaan pysyy kauniina.

OTAclassic

OTAclassic on perinteinen kovakantinen kirja. Olemme valmistaneet niitä satoja miljoonia kappaleita, joten tuotantomme on tehokasta ja varmaa. Kirjojen kestävyydessä olemme askeleen edellä muita. OTAclassic voidaan sitoa langalla tai liimalla, mutta valmistustekniikasta riippumatta se näyttää hyvältä vielä seuraavankin sukupolven käytössä.

OTAlight

OTAlight on kovakantinen, mutta painoltaan keveä kirja. Kirjan materiaalivalinnoista on etua esimerkiksi postituksessa. Keveydestään huolimatta OTAlight on tavallisen kovakantisen kirjan tapaan kestävä ja näyttävä.

OTAplast

OTAplast on kulutusta kestävä ja vettä hylkivä muovikantinen, taipuisa kirja. OTAplast yhdistää muovin edut perinteisiin kauniin kirjan elementteihin.

OTAwire

Kierre- eli wire-sidonta sopii kirjoihin, joiden sivujen on käännyttävä vaivattomasti ja pysyttävä hyvin auki, kuten nuotti- tai keittokirjoihin. OTAwire-kirjassa on muista kierresidotuista kirjoista poiketen kovakantisen kirjan kannet ja selkä.

OTAflex

Joustavakantinen OTAflex on kartonkikantisen ja kovakantisen kirjan välimuoto. OTAflex-kansi on joustavuutensa ansiosta tavallista pokkaria kestävämpi, mutta kevyempi kuin kovakantinen kirja. OTAflex on pehmeä- ja kovakantisen kirjan välimuoto.

OTAwireflex

OTAwireflex yhdistää OTAflex-kirjan joustavan kannen ja helposti auki pysyvän OTAwire-sidonnan. OTAwireflex sopii kirjoihin, joiden sivujen on pysyttävä hyvin auki esimerkiksi työpöydällä tai nuottitelineellä.